Uw makelaar in de regio Nijmegen

Aankoop en verkoop van uw woning

Als particulier is het vaak lastig om zelf uw woning te kopen of te verkopen. Bij koop wilt u graag als eerste weten welke woningen er nieuw op de markt komen. Bij verkoop wilt u niet inzetten op een te laag bedrag en niet de verkeerde dingen vertellen tegen potentiële kopers van uw woning.

Ik heb meer dan 20 jaar ervaring in aankopen en verkopen van woningen voor cliënten in de regio Nijmegen en omstreken. Als specialist en erkend makelaar kan ik u dus hierbij prima helpen.

 

Full service bij aan- en verkoop van uw woning in de regio Nijmegen

Momenteel werk ik samen met de VanBruggen Adviesgroep zowel voor de aankoop als verkoop van woningen in de regio Nijmegen. U kunt in alle gevallen rekenen op mijn persoonlijke begeleiding voor het aan- of verkooptraject, waarbij ik u alles uit handen kan nemen. Full service dus. Ik sta bovendien altijd voor u klaar, ook in de avonduren of tijdens het weekend. Want de aan- of verkoop van een woning kan soms hectisch zijn, waarbij ik zeer snel moet handelen om voor u het beste resultaat te behalen. Daarbij streef ik er altijd naar om het hele proces voor u zo transparant mogelijk te maken, zodat u weet wat de mogelijkheden en onmogelijkheden zijn en welke kosten ermee gemoeid zijn. De courtage (vergoeding voor de makelaar) is afhankelijk van diverse factoren en bespreek ik altijd persoonlijk met u vooraf.  Wel zo helder.

Bekijk hieronder het stapsgewijze traject voor de aan- of verkoop van uw woning. Heeft u vragen, bel mij dan gerust even, ik sta klaar om ze te beantwoorden.

 

Lees meer over:

 

Verkoop van uw woning

 

Aankoop van uw woning

 

Woningtaxatie
huisje.png

Als erkend taxateur verzorg ik de taxatie van uw woning zorgvuldig en snel. U ontvangt een volledig rapport voor de koop of verkoop van uw woning of voor uw hypotheekaanvraag.
Lees meer

Aan- en verkoop woning
verkocht.png

Graag begeleid ik u met de aankoop of verkoop van uw nieuwe woning. In een aantal persoonlijke gesprekken inventariseer ik uw wensen en gaan we alle mogelijkheden onderzoeken.
Lees meer

Verhuurbegeleiding
Aangekocht.png

Wilt u uw woning verhuren, dan kan ik u helpen de juiste huurders te vinden en u ondersteunen bij huurcontracten en andere afspraken die belangrijk zijn voor nu en in de toekomst.
Lees meer